Rabu, 19 November 2014

Salam Mesra.. Bila Admin Kembali....

Maaf Semua.. Sudah lama admin tidak muncul di blog sendiri.. bukan ape.. malas nak menulis.. malas nak buka.. dan malas segala.. sibuk dengan pelbagai urusan.. dari urusan kerja hinggalah ke urusan rumah tangga.. bak kata org selagi hidup selagi itu lah sibuk... sibuk.. sibukk.. sibukk... 

 

MAAF kepada sahabat sahabat yg PM mesej tidak berjawap.. terima kasih kerana berminat ..tetapi ini masih belum masanya untuk saya share segala khazanah yg ada ni... sesiapa mau boleh membelinya.. masih ada yg nak jual kaset/cd/lp lagu2 lagu kegemaran anda.. tambahan sekarang ni kita ada Facebook.. kat sini banyak group2 jualan kaset/cd/lp yg lama-lama dengan harga mampu milik.. jangan lah kita mangharapkan yg percuma sahaja.. kerana yg percuma selalunya tidak dihargai..

Di ruang masa yang singkat ini admin ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan harap dimaafkan sekiranya admin tidak dapat memuaskan hati anda semua.. kepada yang mengeluarkan kata-kata yg kurang elok tu.. mohon bertaubatlah kepada Allah SWT kerana tak semua yg kita inginkan kita akan dapat.. hanya dgn usaha & doa Insyaallah kita akan dpt ape yg kita hajati..


sekian.. salam sayang dari admin.. miss you all

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Sempena Aidilfitri ini, admin menyusun 10 jari mohon maaf dari anda semua seandainya ada tersilap dan terguris hati samada sengaja atau ...