Selasa, 28 Julai 2020

koleksi nostalgia Wann

Wah... sudah selamat mendarat... disimpan untuk kenang kenangan ... terima kasih sahabat... cover meletup... bunyi gempak... remastering....... satu satu album lagu lagu seniman agong p ramlee dan saloma yang malar segar.. di beri nafaz baru oleh wann... album ini mmemang begitu popular suatu ketika.dulu... aku dulu hanya mampu beli kaset cetak rompak saja.. di situ pah aku mengenali lagu lagu wann... wan mempunyai tone suara yang bagus dan tersangat lah unik...  album ini kalu tak silap terjual melebihi 300ribu unit ketika.itu dianggap paling berjaya ketika itu...jom.nak layan

..bye

Khamis, 16 Julai 2020

kumpulan screen .. jom layan

Screen satu band muzik era 90an.. siapa peminat muzik era tu mesti kenal kumpulan ni..lagu lagu rock leleh membuai perasaan dengan keunikan suara vokalis nya Gmie membuatkan album ini meletup suatu ketika dulu 

3 album ini yang aku minati.. ada kenangan disebalik 3 kaset ni.. Indahnya suatu ketika dulu.. dimana usia masih muda..tenaga masih kuat... Bila cinta didusta, orang yang ku sayang sayang, kita ditakdirkan berpisah adalah killer song yg selalu berkumandang di corong corong radio suatu ketika dulu..

jom dengar album ni

koleksi nostalgia Wann

Wah... sudah selamat mendarat... disimpan untuk kenang kenangan ... terima kasih sahabat... cover meletup... bunyi gempak... remastering.......