Isnin, 30 Mac 2020

Konsert Senario ReUnion Konsert Tanpa Penonton

Baru-baru ni RTM mengadakan konsert ReUnion Kumpulan Pelawak Popular 90an SENARIO. Sape terlepas peluang boleh search kat youtube .. 

Kita harus berterima kasih kepada RTM atas usaha mereka mengembalikan artis-artis lama ni atas pentas, Terubat juga rindu kitakan. Teringat kenangan-kenangan lama semasa lagu-lagiu itu popular suatu ketika dulu, mungkin pada masa itu kita masih kanak-kanak atau diperingkat remaja atau kita masih ada orang yang tersayang.. Kini semuanya kenangan bagi kita. 

Begitu pantas masa berlalu kan.....



Tapi sayang masa konsert ni bersiaran tiada penonton dibenarkan berada dalam auditorium kerana menyahut seruan kerajaan untuk perintah kawalan pergerakan kerana wabak covid 19. Apa pun terbaik lah RTM..... 

Kalau ada Lan pet pet dan Azlee ada lagi havoc jadinya...

Apa pun kami terhibur

hanya kerusi kosong tanpa penonton

AKIBAT PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN (PKP)

Bosan duduk dirumah. tak tahu nak buat apa.... jom kita streaming video Iflix diberi percuma buat masa ini.. Just buka saja web atau install di Aps Store/Play Store.... 

Yang penting Free tak perlu bayar... Tonton sampai lebam.. Filem-filem kegemaran anda. Tapi kena ada internet laju sikit la mcam unifi atau maxis fibre baru la kurang sangkut-sangkut tu...


Apa yang bestnya boleh pilih apa saja genre yang kita nak tengok.. senang dan mudah kan.. 

Jom layan.....

koleksi nostalgia Wann

Wah... sudah selamat mendarat... disimpan untuk kenang kenangan ... terima kasih sahabat... cover meletup... bunyi gempak... remastering.......