Jumaat, 25 Ogos 2017

PESAN ADMIN

Anda boleh lihat apa yang ada diblog admin. anda boleh copy dan paste di mana mana media sosial whataps dan lain lain. jangan ditanya pasal lagu-lagu dlm blog ni.. itu dari blog lama admin.

Selasa, 22 Ogos 2017

FILEM MALAYSIA PALING SERAM PERNAH ANDA TONTON


Admin nak tanya.. apakah filem temparan yang paling seram ko orang pernah tengok? sampai tak boleh tido, mengigau ngigau. sampai nk ke bilik air pun takut terasa macam diperhatikan.. kalau admin masa kecil dulu pastinya filem perjanjian syaitan lakonan arwah azean irdawaty..
memang tak boleh tido malam terutama watak tok ketua yang mata sebelah tu..menyeramkan.. mengiang giang ditelinfan bila dia panggil bini dia...pah...pahh... eeeeee takut....zaman mienium ni admin rasa filem jangan pandang belakang..masa tu admin tgk kat pawagam.. dgn saound sistemnya... wwooooo mmg seram dan terperanjat gila... terutama time mak mah panggil suh masuh rumah dan time heronya angkat mak mah masuk bilik..rupanya benda lain yang dia angkat...eee takutnya... tp itu pada pendapat admin.. ko org mesti ada filem seram sendiri kan...

Selasa, 8 Ogos 2017

FILEM SIAPA DIA?



Filem Lakonan Faizal Hussein, nina juren, sidi oraza, norlia ghani (joyah) dan lain-lain. penuh gelak ketawa. Admin memnag berkali-kali tengok filem ni.. Nak tengok jom... 

JANGAN LUPA SUBCRIBE CHANNEL PENCINTA KHAZANAH SENI DI YOUTUBE

Ahad, 6 Ogos 2017

FILEM PASUNG PUAKA


FILEM PASUNG PUAKA... Aksi silat 80an

Filem penuh aksi silat dan kepercayaan masyarakat melayu dahulu kepada pasung yang dianggap puaka. Pada hal itu semua adalah strategi pihak jahat untuk menuduh seseorang . Tanpa usul periksa orang yang tidak besalah dihukum pasung sampai mati.. saksikan kesudahan filem ini hanya di channel pencinta khazanah seni

klik untuk tonton



DEBU DEBU KASIH


Filem lakonan Aida Aris dan Sham Visa. Admin suka sangat movie  ni..  dua kali admin tgk filem ni  kat pawagam masa movie ni keluar dulu.. admin minat sgt filem ni.. selain lakosi diterengganu lagu-lagu sham visa memang best..apapun hujan juga admin masa last filem ni.. syahdu beb..
jom layan
klik sini


Selasa, 1 Ogos 2017

REVIEW Album Wann Kau Bagai Cermin


Album Wann Kau Bagai Cermin merupakan album berkonsepkan rock bertemakan ketuhanan dan alam sekitar. admin suka album ni terutama sekali lagu MUTIARA KASIH dan MENCARI RAHMATMU.. Meneran suara Wann ada Class. Cuba You All dengar lagu tu.. best

poster -poster filem p ramlee

P Ramlee satu nama besar dalam industri perfileman malaysia. Filem-filem yang dihasilkan oleh Allahyarham malar segar sehingga kini dan...