Selasa, 10 November 2009

Samudera - Terminal Cinta


Playlist files: DOWNLOAD

1. Samudera - Bosnia Herzegovina (5:07)
2. Samudera - Diagnosis Sosial (4:45)
3. Samudera - Ekstremis (5:16)
4. Samudera - Karikatur Rock N Roll (5:18)
5. Samudera - Khutum Khazam (5:14)
6. Samudera - Mutiara Kaca (5:05)
7. Samudera - Salam Sejahtera (5:14)
8. Samudera - Sudah Takdirnya Begitu (4:35)
9. Samudera - Terminal Cinta (6:02)

2 ulasan:

  1. bro pi la klu x mahu org lain ambik lu punya lagu jangan buat la blog nie paham. org lain buat juga blog tp x ada password pun...

    BalasPadam
  2. report blogger dia senang baru hilang semua data nya dalam ni kalau kedekut sangat nak share password .. orang kdekut slalu rugi ..ingat tu

    BalasPadam

MENDARAT DI OPIS- BEST LAYAN

seperti biasa time PKP ni pergerakan terbatas so semalam time aku kena kerja.. masuk2 opis je tgk ada brg pos laju aku dah landing atas keyb...