Selasa, 10 November 2009

Samudera - Terminal Cinta


Playlist files: DOWNLOAD

1. Samudera - Bosnia Herzegovina (5:07)
2. Samudera - Diagnosis Sosial (4:45)
3. Samudera - Ekstremis (5:16)
4. Samudera - Karikatur Rock N Roll (5:18)
5. Samudera - Khutum Khazam (5:14)
6. Samudera - Mutiara Kaca (5:05)
7. Samudera - Salam Sejahtera (5:14)
8. Samudera - Sudah Takdirnya Begitu (4:35)
9. Samudera - Terminal Cinta (6:02)

2 ulasan:

  1. bro pi la klu x mahu org lain ambik lu punya lagu jangan buat la blog nie paham. org lain buat juga blog tp x ada password pun...

    BalasPadam
  2. report blogger dia senang baru hilang semua data nya dalam ni kalau kedekut sangat nak share password .. orang kdekut slalu rugi ..ingat tu

    BalasPadam

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...