Isnin, 24 Julai 2017

SALAM SEMUA

YO ! YO! ADMIN kembali.. setelah lama menyepi.. sekarang admin akan kembali aktif bersama anda semua. kita share segala apa yang kita minat dan kumpul selama ini. ADMIN mestilah share info2 menarik pasal album-album retro yang pernah kita ada dulu dan sampai sekarang masih tesimpan. biasalah adminkan kaki kumpul barang-barang antik terutama media penyimpanan seperti kaset, CD, DVD, LD, VCD dan piring hitam. Ko orang tahu ke apa benda semua tu.. budak budak sekarang tahu digital saja kan.. melalui hpone dan laptop.. ADMIN pun ada juga tapi lebih best jika ada benda-benda fizikal mcm dulu.. syok dengar lagi sambil belek2 inlay baca lirik lagu kan. sape sezaman admin pasti tau benda dan pasti alaminya dulu kan.. apa pun yang kita lakukan hanyalah sekadar hobi dan menyelmatkan khazanah yang telah terkubur.

terima kasih






MENDARAT DI OPIS- BEST LAYAN

seperti biasa time PKP ni pergerakan terbatas so semalam time aku kena kerja.. masuk2 opis je tgk ada brg pos laju aku dah landing atas keyb...