Ahad, 17 Mei 2020

MENDARAT DI OPIS- BEST LAYAN

seperti biasa time PKP ni pergerakan terbatas so semalam time aku kena kerja.. masuk2 opis je tgk ada brg pos laju aku dah landing atas keyboard,..
Bila di buka WOW.. barang rare....
TQ seller yg pos tambah lagi koleksi yg aku ada

sebelum tugas mula apa lagi buka laci cari walkman aku yg mmg selalu ada dalam laci meja pejabat aku... kikikiki wpun ada yg kutuk aku ketinggalan zaman tapi aku apa peduli.. lagu secara digital boleh dengar tapi aku bukan sekadar dengar lagu tapi aku suka tgk dia berputar

berputar la ia mengikut rentak irama lagu

1 ulasan:

  1. Assalammualaikum.. datang terjah blogwalking sini. Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

    Dari dulu sampai lani aku nak beli walkman tak beli beli jugak beli phone ja anyway nostalgia woo pakai walkman zaman2 rappers dlu walkman yg arwah mak aku belikan dlu aku match pakai headphone besaq kedebak rasa macho gila.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/
    http://iskandarx.blogspot.com/
    https://melayupress.wordpress.com/
    https://twitter.com/iskandarX

    BalasPadam

koleksi nostalgia Wann

Wah... sudah selamat mendarat... disimpan untuk kenang kenangan ... terima kasih sahabat... cover meletup... bunyi gempak... remastering.......