Isnin, 2 April 2018

CARA TONTON MOVIE 3D DI LAPTOP ATAU KOMPUTER

Pernahkah anda menonton filem 3D.
Menonton filem 3D adalah satu keseronokan. seolah-olah kita didalamnya. melalui cermin mata 3D merah biru anda sudah boleh menonton movie 3D melalui laptop atau PC anda. menakjubkan bukan. Tidak perlu berbelanja yang mahal mahal untuk menikmati movie 3D. anda boleh dapatkan cermin mata 3D dengan harga mampu milik dilaman laman shopping online yang berlambak sekarang. pilih saja mengikut kemampuan.

 Apa saja movie boleh ditonton versi 3D. anda tidak perlu lagi convert atau download file movie ke bentuk 3D kerana terdapat player yang membolehkan anda menonton movie kegemaran anda dengan hanya sekali klik. Terus bertukar ke 3D.
Caranya.. anda perlu download VLC player. 
vlc player boleh didownload secara percumakemudian buka file movie yang anda ingin tonton, klik tool di toolbar sebelah atas klik adjusments and effectsklik  video effects dan tekan butang advanced tanda tick pada Anaglyph 3Dmovie anda sekarang sudah berada dalam versi 3D. 

Jangan lupa gunakan cermin mata 3D untuk mengalami keseronokan menonton movie 3D

cermin mata blue red 3D juga boleh didapati dikedai online


SELAMAT BERHIBUR

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...