Sabtu, 9 September 2017

FILEM PALING LUCU PERNAH DITONTON


filem tempatan apakah yang paling lucu anda tonton, tonton sampai terbahak bahak, malah ada yang sampai terkentuk pun tak sedar.. sebenarnya banyak filem laqak yang dikeluar terutama era 60an zaman p ramlee dulu.. tak boleh dinafikan lagi, segala filemnya bersahaja kelakar dan yang penting ada mesej bukannya sampah, Admin paling suka filem pendekar bujang lapok.
berkali kali tonton pun tak boring. filem sekarang tau tau la yang mana, admin dah jarang tonton filem melayu sekarang ni tak tau mana silapnya.. minat itu boleh terpadam, kalau di era admin kecil kecil dlm 80an filem os dan salih yaacob memang admin tak miss tengok, mmenag lawak, di era 90an tentunya senario.. boleh dikatakan semua filem senario admin simpan, koleksi sitkom je tak kumpul tapi selalu tunggu di depan tv suatu ketika dulu, sekarang ni kekadang tu tengak juga la filem file geng geng raja lawak tu.. walaupun tak sehebat dulu tapi boleh la.. buat2 hilang boring.. kannnn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...