Ahad, 10 September 2017

KERJA KERJA PENDIGITALAN

Selamat pagi kepada semua, terima kasih kerana sudi melawat blog saya. Semalam tido lambat sikit, sbb nak selesaikan saki baki dvd yang belum si digitalkan. dalam erti kata lain belum rip la. satu cd mengambilmasa 20 minit untuk saiz kecil 340 x 250 sesuai utk upload ke youtube dan ditonton melalui smartphone.
jika nak upkan lagi resolusi video tu kena ambil masa lambat sikit la.. admin kekadang tu malas nak tunggu. lambat sangat... kalau nak rip cd tu ke reaolusi HD 1080p kena tunggu sampai pagi esk berbelas belas jam. ada tu sampai hang komputer, memori full macam macam la.. lepas rip cd cd tu boleh disimpan dlm laci utk koleksi.. oklah ya anda tengok tengok la apa yang ada kat blog saya ni ye, saya nak sambung rip cd ni BYE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...