Jumaat, 27 Oktober 2017

LUNCH HARI NI BERSAMA KFC

hai... apa khabar semua, ni penat saya jalan jalan pusing sekitar kajang dan bangi sampai area putrajaya.. semata mata nak ambik koleksi vcd.. penat pusing makan jem akhirkan aku ambil keputusan makan kfc sebab dah tak tahu nak makan apa. tak per yang penting ada cd baru aku bawa balik..nantikan di channel saya ye.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...