Sabtu, 14 Oktober 2017

Selamat Berhujung Minggu:

SALAM semua, apa khabar? aku harap ko orang semua sihat hendaknya. kalau tak sihat cepat cepat makan ubat. Hari ni malam minggu. YAHOO bestnya kan.. sebab apa ??.. sebab tak perlu pegi kerja la.. hahahaha.. dok rumah layan anak-anak, layan bini pastu layan ONLINE la apa lagi. banyak juga aku upload video kat channel youtube hari ni.. maklumlah line internet tengah laju. semangat juga la buat kerja. meng RIP VCD yang berkurun terkurun sepi dalam almari tu. Sampaikan anak panggil pun aku buat tak peduli je.. tak per mak dia ada.. hahahaaha baguskan ada wife yang memahami minat laki dia. terima kasih my wife i love you so much forever and ever..  

video tape atau vhs yang tersimpan
 
 koleksi cd/vcd/dvd/bluray yang tersimpan dah lama tak play
\
TERSUSUN, kekadang berselerak juga bila aku selongkar untuk di convert ke dalam PC. tu yang aku malas nak selongkar sebenarnya. tapi kalau datang mood rajin.. dari pagi sampai ke malam la aku berkurung di dalam sangkar ni.

Apapun semoga khazanah seni ini tidak terkubur begitu saja. itu matlamat aku. kalau boleh biar generasi akan datang masih boleh menonton filem-filem dulu. Ada masa aku sambung lagi. Terima kasih daun keladi. nanti jumpa lagi

1 ulasan:

  1. assalam ,saya nak password untuk download album lagu...kerjasama tuan amat saya hargai

    BalasPadam

Kisah Hati

Dah lama admin tak muncul di blog sendiri. Bukan merajuk tapi kesuntukan masa. Maaf kepada anda yang email kat min. Min tak boleh tunaikan ...